GLAD!!!!!!!!

Jaaaaaaa i dag är jag glad för jag har läst på nordman,s hemsida att han kommer hit den 26 juli så jag är extremt glad gissa vem som ska gå då jag gillar nordman. Hur har min dag set ut för övrigt jo jag har bara vart hemma i dag för jag hade så jävla ont i magen så min snälla mamma ringde till läkaren i dag så jag ska ditt den 7/5 då får jag reda på om jag är laktosintolerant eller inte men jag tror själv att jag är det. För så jävla ont i magen jag hade i hälgen så kan man nästan tro det


Mathias


Glad & Tröt

Hej Bloggen


Ja nu har jag vart väldigt dum för jag inte har skrivit iden på ett tag men jag får väll skylla att jag har haft det möe att göra mycket förberedelse för SKUR (Svenska Kyrkans Ungas Rådslag) som gick av stapeln i hälgen i Åmål jag vart nominerad två gånger till DS men kom inte in träligt men men det är ett nytt år nästa år får väll hopas på det då jag vill så gärna komma in i SKU`s DS men i morgon e det en ny skoldag jippi eller inte men jag ska inte klaga för. Jag åker på äventyr snart mi love  that  sedan är det bara att se fram i mot 30 maj för då har jag skolavslutning Hahahaha säjer till alla andra som har i mitten av juni.


Foto

Hej alla trogna


Nu måste jag verkligen säja att jag är trött (gäsp) men hur jag min dar set ut?


Ja jag vakade vi 09,00 i morse sedan var det bara att klä på sig smokingen & i väg till kyrkan varit där hela dagen hos mina konfirmander vi hade det väldigt kul idag. Lite kort om vad vi gjorde


Vi planerade konfa gudstjänsten sedan blev vi fotade i kyrkan jaaaa säjer jag bara. Sedna så pratade vi & latjsade vi hadde alment roligt.


Jaja nu ska jag sova god natt!


Glad

Hej alla trogna läsare


Ja i dag har det varit en bra dag måste jag säja jag har bara slappat mer eller mindre. Men nu börjar denna dag gå till det stilla intet.


Kör en hissa & dissa i dag med


Hissar gör jag för att jag har övningskört i dag det var roligt hoppas det blir i morrn med.


Dissar gör jag att internät ska vara så J*kla sekt.


Men nu ska jag njuta av att det är lugnt för i morrn så blir det konfirmander hela dagen


Bra dag (fast inte)

Hej alla trogna läsare!


Ja då börjar ännu en dag att lida åt sitt slut. Nu skulle jag vilja göra en grej som det gör i rix morgon zoo nämligen hissa & disa.


Hissar gör jag med den bussen jag åkte hem med ifrån karlstad med för då var det bara & en massa tjejer i min ålder.Dissar gör jag för att det var otrevlig personal på en restaurang i K-stad man kan inte vara otrevliga åt sina kunder.


Men nu sitter jag hemma & slappar framför datorn & i morrn tror jag det kommer att bli en lung dag. Men men det kommer väll det inte säkert att bli = inte.


Over and out

Mathias


Konstig dag

Hej alla trogna läsare


Min dag i dag har varit väldigt konstigt för jag har vart Kyrksten det var ingen höjdare diräckt jag. Men jag var inte där länge men nu e jag hämma igen. Och nu ska jag sova ska åka med min mamma i natt så god natt.


En glad dag

Jaaaa i dag är jag glad för att två saker den första är at jag har vart in på min praktik i karlstad i dag den andra är att jag har skapat en blogg för första gången. Hur har min dag set ut för övrigt då jo jag har gått upp vid 09,00 i dag sedan var det slappa framför min dator. Vid 11,00 bar det in till Karlstad sedan var det att vara där en timme sedan hem igen och slappa.


RSS 2.0